Еколенд Сървиз ЕООД

Промишлен скрап Събиране и транспортни услуги България

Когато става въпрос за събиране и транспорт на метален скрап на изключително конкурентни цени, ние осигуряваме най-добрата възвръщаемост. Подпомагайки рециклирането и повторното използване на метален скрап, особено с изчерпването на природните ресурси и увеличаващия се въглероден отпечатък поради добив, ние работим с поколения опит в индустрията. Ние сме частна компания, притежавана и управлявана в София – България, напълно лицензирана съгласно правителственото законодателство.

От набор от скрап от черни и цветни метали, включително неръждаема стомана, желязо, месинг, алуминий, мед, стомана, цинк, радиатори, батерии, акумулатори, бяла техника и излишни машини – Еколенд Сървиз ЕООД е водещ доставчик на услуги в събирането и транспорта на скрап. Сега клиентите не трябва да се притесняват да шофират до депото, за да изхвърлят металния си скрап.

Медни проводници, тръби, тръби и листове

Алуминиеви джанти, екструзии, консерви, джанти, тигани и тенджери

Месинг скрап – Твърди материали и стружки

Неръждаема стомана – Мивки, листове, тръби и пръти Желязо и чугун

Скрап от калай, стомана, цинк, никел и оловен метал

Разни – Растителни артикули, гофрирани листове и машини

Бяла техника – хладилници, перални, фризери, съдомиялни и сушилни

Радиостанции и батерии, акумулатори

Еколенд Сървиз ЕООД – Скрап Метали София вторични суровини

Нашият екип има удоволствието да предостави безпроблемно и евтино събиране на скрап в София. Разполагаме с ресурси и оборудване за събиране на всякакви количества метален скрап – големи или малки. С различна и положителна репутация, ние винаги сме се стремили да осигурим 100% удовлетвореност на клиентите. С подход, ориентиран към услугите, ние гледаме отвъд събирането и транспорта на вашия метален скрап.

Като независими събирачи на скрап, ние имаме огромен опит в справянето с всички въпроси, свързани със събирането и транспорта на скрап. Ние сме отворени за голямо разнообразие от клиенти, вариращи от домашни, търговски и промишлени.

Изберете нас за конкурентни цени, надеждност и услужливост.

“Еколенд Сървиз” ЕООД – Вторични Суровини работи както в София, така и из България и дори на международния пазар. Търгуване с широка гама метални и неметални суровини. Лицензирани сме и работим в съответствие с последните изисквания на националното законодателство в сферата на опазването на околната среда, и непрекъснато се стреми да подобрява качеството на своята работа за да се впише и в най-строгите изисквания на своите клиенти. 

Разполагаме с 4 броя площадки за вторични суровини намиращи се на територията на гр. София

Оборудвани със съвременни и проверени от държавна инспекция електронни везни ( кантари ), в това число и автомобилни, което гарантира за коректно измерване и максимална точност при изпукуване на вторични суровини.

Оборудвани сме с необходимата собствена специализирана техника за демонтаж, нарязване в размер, товарене и транспортиране на метален и неметален скрап “от място”.

Можем да предложим комплексно изкупуване на всички видове вторични суровини “от място” като предостави за ползване специализирани “мултилифт” контейнери за събиране на рециклируеми отпадъци, които ще бъдат с различен цвят и обем за да са пригодни за различните типове вторични суровини.

Клиентите ни получават и най-добрите пазарни цени.