Направете място за повече летни неща, като рециклирате разни вещи от задния двор

Направете място за повече летни неща, като рециклирате разни вещи от задния двор

Лятото е вече тук. След като преди броени дни прекрачихме прага официално на лятото, сега е идеалният момент да започнете да разчиствате старото, за да направите място за новото! Хвърлили ли сте поглед върху нов комплект мебели за дворл нови принадлежности, машини или пък бнасейн? Може би искате да увеличите флота си от оборудване за тревни площи?

Тази година има много модерни неща, които може да имате в задния двор, и всички те могат да бъдат ваши! Но първо трябва да направите малко място. Няма по-добър начин да се отървете от старите боклуци от това да ги рециклирате в местен център за рециклиране на метали ( като нашия – Еколенд Сървиз ЕООД ), който ви плаща в брой – пари, които можете да дадете за по-нови, по-добри летни неща!

Продължете по-долу за списък с най-препоръчваните неща във задния двор, които могат да бъдат рециклирани и A Guide to Backyard Recyclingнадградени това лято, плюс къде да ги рециклирате в София за изкарате повече!

Метал скрап - Вторични суровини изкупуване на метал Хардгрей Металс ЕООД СОФИЯ

Ръководство за рециклиране в задния двор

Какво има в задния ви двор? Има ли предмети, които заемат ценно място или остаряват според сезона? Какво ще кажете за вашия гараж или навес? Имате ли плевня? Има много неща, които лежат около нашите имоти, които дори не считаме за рециклируеми, като електрически инструменти, стари метални мебели и оборудване за тревни площи. Това не са предмети, които традиционно бихте хвърлили в контейнера или кофата за боклук, така че вместо това забравяте за тях, пренебрегвайки тяхната остаряла или празна цел.

Ето някои често срещани основни неща за задния двор и лятната дейност, които могат да бъдат рециклирани в местна компания за рециклиране на скрап в Индианаполис срещу изплащане в брой:

Оборудване за тревни площи

Всички видове моторизирано и немоторизирано оборудване за тревни площи подлежат на рециклиране. Въпреки че вероятно ще трябва да осигурите транспорта за такова оборудване, повечето центрове за рециклиране на скрап ще приемат старо, използвано или счупено оборудване за тревни площи. Това включва косачки за трева за бутане, косачки за трева, електрически косачки за плевели, верижни триони, ножици за подрязване, напоителни системи и дори метални лейки, мотики, лопати и други.

Обзавеждане за басейн и двор

Всякакъв вид метални мебели за вътрешния двор, басейна или “слънчевата” стая могат да бъдат рециклирани. Подобно на оборудването за тревни площи, ще трябва сами да транспортирате мебели до центъра за рециклиране на скрап, но ще спечелите доста печалба за всичко това. Рециклирайте метални маси за вътрешни дворове, пейки, столове, шезлонги, кобилици, градински столове, шезлонги и други! Дори старата ви скара или барбекю могат да бъдат рециклирани!

Електрически инструменти

Електрическите инструменти, независимо дали са стари, счупени или в перфектно състояние, могат да бъдат рециклирани в местен център за рециклиране на метали. Инструменти като верижни триони, ръчни шлифовъчни машини, бормашини, електрически триони, гаечни ключове, чукове, пирони, винтове, битове, водопроводни инсталации, скрап и всичко останало, направено от метал, може да бъде рециклирано.

Надземни басейни

Известно е, че надземните басейни не издържат дълго време. Ако вашият стоманен или алуминиев надземен басейн изглежда така, сякаш сте го виждали миналото лято, рециклирайте го срещу пари на място в местния център за рециклиране на метали в София, след което насочете печалбата си към по-нов модел надземен басейн!

Уреди за фитнес или игра за деца

Много фитнес уреди и детски съоражения за игра са направени предимно от метал като стомана и алуминий. Това ги прави идеални за рециклиране на скрап. Ако детските ви комплекти изглеждат ръждясали или остарели, изненадайте ги това лято с чисто нова и много по-безопасна люлка!